Slide

Cégek és intézmények számára kínálunk ruházati megoldást, legyen szó formaruháról, egyenruháról, speciális munkaruházatról vagy egészségügyi viseletről. A piaci igények felmérése után, a gyártó és a termékeket direktben használó partnereinkkel karöltve, hosszabb tervezési-fejlesztési időszakot követően vált véglegessé a kinálatunk. Biztonsági cégek ruházatában, HORECA formaruhában, szervezetek egyenruháiban, és korházakban gyakran használt minőségi textil ruházatokban lett leginkább kiemelkedő a portfóliónk. A teljes termékpaletta hamarosan elérhető lesz 2020/21-es katalógusunkban.

Egyenruha – formaruha

A csapatunk és kollégáink megjelenésén sokkal több múlik, mint azt a legtöbben gondolnánk. Az első benyomás nagyon fontos, nem csupán a kollégák, de a cég megítélésének szempontjából is, sőt bizonyos területeken elengedhetetlen megkülönböztető ruházat. Nem mindegy, hogy egy adott öltözék mit és hogyan mesél vagy kommunikál a cégünkről. Egy egyenruha a vállalkozás vagy intézmény névjegye, tükrözi annak értékeit, és segíti viselője munkáját. Egy formaruha vagy egyenruha lehet egyedi vagy elegáns, de mindenképpen kényelmesnek és praktikusnak kell lennie, amit a dolgozók is örömmel és büszkeséggel viselnek majd.

Cégünk abban segít, hogy mindenki megtalálja a számára szükséges formaruhát vagy egyenruhát, amivel büszkén, elegánsan és magabiztosan tudja képviselni vállalkozását, vagy intézményét.

Céges formaruházat és kiegészítők

Horeca formaruhák, kiegészítők és speciális munkaruházati termékek

Nem kell ezentúl sok időt arra fordítanod, hogy üzletből-üzletbe rohangálj, hogy megtaláld a számotokra ideális munkaruhát. Ha az egyszerűséget és a minőséget keresed, saját gyártású ruházati termékeinket könnyedén céged igényeire tudjuk szabni.

Egész nap hajladozni, cipelni, kiszolgálni nem lehet akármilyen ruhában! Fontos, hogy megvédje a saját ruhánkat és talán még fontosabb, hogy viselése kényelmes és egész nap kellemes legyen! Jól bejáratott munkaruha termékekkel és a megrendelő elképzeléseivel lesz tökéletesebb a komfortérzet. Nem elhanyagolható, hogy a munkaruha vagy munkaruházat illeszkedik a cég arculatához.

Egészségügyi textil ruházat

Az egészségügyi dolgozóknak fontos, hogy azokat a ruhákat, védőruhákat amiket nap mint nap viselnek kiváló minőségi anyagból készüljenek, de ahogyan a világ halad előre az is fontos, hogy csinosan, elegánsan, kényelmesen és divatosan végezhessék munkájukat. A kollekció tervezése során alaposan felmérve a piac igényeit, alkottuk meg a modern egészségügyi szakemberek mindennapi egyenruháját. Hiszünk abban, hogy ezek a termékek és magabiztosságot és kényelmet adnak mindazoknak, akik nap mint nap gondoskodnak másokról és törődnek velünk.