STYLTRADE Kereskedőház

A StylTrade Kereskedőház azzal a céllal jött létre, hogy összehozza a ruhaipari szereplőket, tapasztalátaval és szakértelmével segítse a megrendelések sikerességét illetve értékesítési csatornáin lehetőséget biztosítson a belföldi piacon történő hatékony megjelenésre.

Szolgáltatásaink

STYL WORK

Cégek és intézmények számára kínálunk ruházati megoldást, legyen szó formaruháról, egyenruháról, speciális munkaruházatról vagy egészségügyi viseletről. A piaci igények felmérése után, a gyártó és a termékeket direktben használó partnereinkkel karöltve, hosszabb tervezési-fejlesztési időszakot követően vált véglegessé a kinálatunk. Biztonsági cégek ruházatában, HORECA formaruhában, szervezetek egyenruháiban, és korházakban gyakran használt minőségi textil ruházatokban lett leginkább kiemelkedő a portfóliónk. A teljes termékpaletta hamarosan elérhető lesz 2020/21-es katalógusunkban.

STYL CLASSIC

A legendás STYL márka újjáélesztésének része a STYL CLASSIC öltöny kollekció, amely minőségi öltöny vásárlási lehetőséget kínál kedvező áron, főként csak különleges alkalmakra (ballagás, esküvő stb.) kereső vásárlók számára. A sok évtizedes gyártói tapasztalat, az állandó minőség és forma, a modern gyártási technológia, mellett mégis kedvező árfekvés illetve a speciális méretre igazítási lehetőségek összességében mutatják, hogy szegmensében az egyik legjobb ajánlat született. Az épülő viszonteladói hálózatnak köszönhetően 2021 első felében az ország számos öltönyházában, esküvői szalonjában, szabóságában, férfi ruha üzletében elérhetővé válik a teljes termék pallettánk.

Bérgyártás

A Styl Ruhagyár kizárólagos partnereként nemzetközi divatmárkák, hazai divattervezők és intézményi megrendelők felkutatásával, a megrendelések előkészítésével, a vevő igény-központú menedzselésével, illetve a precíz minőségellenőrzéssel biztosítjuk a mind a két fél számára előnyös, hosszú távú stabil kapcsolatot, gyártó és megrendelő között.

STYL MEN’S STORE

A kereskedőház saját bolthálózata, a Styl Men’s Store minőségi férfi ruházati termékek kiskereskedelmi értékesítésére lett létrehozva. Boltjaink forgalmas csomópontokban, óriás kirakattal, és exkluzív enteriőrrel segítik az általunk forgalmazott márkák impozáns megjelenését és értékesítését.

Forgalmazás

Cégünk a magyar piacon történő megjelenéshez teljeskörű szolgáltatás csomagot kínál a hazai és nemzetközi márkák számára. Raktározás, logisztika, országos saját és -viszonteladói hálózat, vagy új releváns hálozat építése mind részei annak a komplex megoldásnak amellyel sikerrel léphet a hazai piacra a márka velünk.